Željeli biste aplicirati na EU natječaj ali nemate potrebno znanje, iskustvo niti razrađenu ideju na koji način dobiti bespovratna financijska sredstva koja nude EU fondovi?

Imate ideju i viziju projekta ali niste sigurni kome se javiti za pomoć kod pisanja projekta odnosno na koji način pripremiti i izraditi projektnu dokumentaciju i organizirati provedbu projekta i svih zamišljenih aktivnosti?

Osnovali ste Udrugu i željeli biste napisati kvalitetan projekt za dobivanje bespovratnih sredstava EU fondova a koji bi Vam osigurali neometan rad, bez konstantnog promišljanja na koji način financirati postojanje, djelovanje i aktivnosti Udruge?

Nema problema, na pravom ste mjestu!

Ukoliko biste željeli dobiti financijske bespovratne potpore koje nude EU fondovi, osmišljavanje, priprema i izrada projekta su neki od prvih koraka na putu ostvarenja te želje.

Izrada projekata za EU fondove

  • Priprema i izrada projektne dokumentacije

  • Organizacija i provedba projekata

  • Praćenje realizacije projekata

  • Evaluacija učinka projektnih aktivnosti

  • Izrada marketinškog plana promidžbe projekta

Obratite nam se s povjerenjem kako bismo Vas savjetovali, usmjerili i predložili sve potencijalne mogućnosti koje bi Vam odgovarale u skladu s Vašim poslovanjem i djelatnošću kojom se bavite.