Dugogodišnje poslovno iskustvo unutar malog, srednjeg i velikog poduzetništva, u međunarodnom i hrvatskom okruženju.

TKO SU MOJI KLIJENTI I KADA MI SE OBRAĆAJU

Moje usluge prvenstveno su namijenjene malim i srednjim poduzećima koja teže daljnjem razvoju, unaprjeđenju svoje djelatnosti te povećanju profitabilnosti i dodane vrijednosti.

Također, moji klijenti su često i oni kod kojih je uslijed brzog razvoja i fokusa na rast i osvajanje tržišta izostala implementacija „interne infrastrukture“ koja istovremeno prati i rast poduzeća. To je trenutak kada shvaćaju da im trenutna organizacija, postavljena pravila i procedure nisu dostatni da uz sve uložene napore i resurse ostvare očekivane rezultate.

Kako bih svojim klijentima osigurala kvalitetnu podršku u realizaciji postavljenih ciljeva te implementaciji ideja, osim što se oslanjam na vlastite potencijale pomno biram i tim stručnjaka iz različitih područja s kojima surađujem.

Posebu pozornost posvećujem individualnom savjetovanju i pojedinačnom radu s klijentima koji mi se s povjerenjem i uz diskreciju obrate za pomoć. Osobne borbe s kojima se ljudi svakodnevno suočavaju nisu samo egzistencijalne, financijske ili kompetitivne već su i emocionalne, fizičke i mentalne.  Izuzetno je važno znati prepoznati a onda i naučiti kako se nositi sa svakodnevnim stresom, strahovima, panikom, ljutnjom i anksioznošću no radi srama, nelagode ili financijskih problema nekada se teško odlučuju potražiti pomoć, iako i sami osjećaju da im je potrebna.

Vaš pouzdan partner za profesionalno i osobno savjetovanje

Vaš pouzdan partner za profesionalno i osobno savjetovanje
Anita Lukenda Mlinac anita-lukendamlinac.com

Anita Lukenda Mlinac

DIREKTORICA ADVANCED LEVEL MANAGEMENT I CONSULTING PLUS

ANITA LUKENDA MLINAC, Magistra ekonomije, poslovna savjetnica, trener, coach i predavačica

Dvadeset godina radnog iskustva u međunarodnim i tuzemnim tvrtkama na pozicijama Članice Uprave zadužene za financije, računovodstvo, pravne i kadrovske poslove, Prokuristice, Eksternog CFO, Savjetnice Uprave za organizacijski razvoj, Direktorice financija i računovodstva, Direktorice kontrolinga, Direktorice Službe za premijsko računovodstvo, fakturiranje i provizioniranje.

Osnivačica i direktorica tvrtke Advanced Level Management d.o.o. i CONSULTING plus obrta osnovanog 2013 g. za poslovno savjetovanje i usluge.

Predsjednica udruge ASSEKON-Centar za psihološko savjetovanje i edukacije i Podpredsjednica udruge Centar za mentalno zdravlje.

Predavačica je na Sveučilištu Vern i Učilištu Praxis.

Članica je Besser-Siegmund-Institut für praxisbezogene psychologische Programe GmbH, Hrvatske udruge za coaching, Hrvatske asocijacije za neuro lingvističko programiranje, Hrvatske asocijacije za zdravstvenu pedagogiju i životno i socijalno obrazovanje.

Posjeduje međunarodne certifikate:

  • NLP Trener, EANLP, HANLP, DVNLP, IN
  • Mindfulness Trener, In-Me
  • Wingwave Coach Zertifikat, Besser-Siegmund Institut GmbH
  • NLC-Coach Zertifikat, Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching e.V.
  • Cambridge International Diploma in Business (CID-Business Finance, CID-Business Organisation and Environment, CID-Human Resource Management, CID-Marketing, CID-Effective Business Communication)

Pored diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, posjeduje i certifikate prema verificiranim programima RH: Financijski manager, Controlling manager te Porezni specijalist.

Stalna je kolumnistica Poslovnog savjetnika i austrijskog Die Wirtschaft.

Čest je predavač na konferencijama i edukacijama kao što su Superprodavač,  Mini Akademija Poslovnog savjetnika za voditeljice ureda i tajnice, Mala škola poduzetništva za žene.